Stad Blankenberge Teambuilding

Blankenberge

Ontdek de spannende verhalen van Blankenberge terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Blankenberge jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Blankenberge kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Als bruisende badplaats aan de Belgische kust, charmeert Blankenberge met zijn levendige boulevard en iconische pier. Het stadscentrum biedt een scala aan entertainment en gezelligheid. Ontdek unieke bezienswaardigheden, zoals de vuurtoren.

Geoteam voegt een vernieuwend element toe aan je bezoek. Duik in de levendige sfeer van Blankenberge terwijl je de stad verkent met één van onze stadspellen. Een memorabele ervaring vol avontuur wacht op jou in deze dynamische badplaats aan de Noordzee.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !