Bornem

Ontdek de verborgen schatten van Bornem terwijl je met vrienden en familie een stadsspel speelt. Verlies jezelf in de levendige straten, ontrafel raadsels en geniet van de opwinding van het vinden van verborgen pareltjes. Een stadsspel combineert plezier met ontdekking, waardoor je onvergetelijke herinneringen creëert terwijl je samen lacht en leert. Laat Bornem jouw speeltuin zijn en beleef een avontuur vol verrassingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in Bornem met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Deze dynamische kleine stad doordrenkt van geschiedenis, biedt een scala aan activiteiten. Verken het imposante Kasteel van Bornem, omringd door weelderige parken, of geniet van de lokale sfeer op de levendige Markt. Bornem is ook bekend als de thuisbasis van de jaarlijkse Dodentocht, een uitdagende wandeltocht van 100 km.

Kan je geen genoeg krijgen van het avontuur? Ga dan nog een stapje verder met één van onze avontuurlijke stadsspellen! Baan je weg door de Bornemse charme en bezienswaardigheden. Van historische pracht tot moderne uitdagingen. Bornem heeft het allemaal!

Game Sherlock

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?