Bornem

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Bornem? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze!
Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid in Bornem!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Bornem.

Ontdek Bornem voor een unieke teambuildingervaring!

Gelegen aan de pittoreske Schelde, biedt Bornem een charmante mix van natuur, geschiedenis en avontuur. Verken het prachtige landschap tijdens een teambuildingactiviteit langs de schilderachtige rivieroevers of in het groene hinterland. Daag je team uit met boeiende stadsjachten door het historische centrum, waar verborgen schatten en lokale geheimen wachten om ontdekt te worden. Bornem verwelkomt je met open armen in zijn gezellige restaurants en cafés, waar je kunt genieten van lokale lekkernijen en ontspannen na een dag vol teambuildingplezier. Ontdek de unieke charme van Bornem en versterk tegelijkertijd de banden binnen je team.

Teambuilding activiteiten in Bornem:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City Battle

Klasuitstappen in Bornem:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Deze dynamische stad doordrenkt van geschiedenis, biedt een scala aan activiteiten. Verken het imposante Kasteel van Bornem, omringd door weelderige parken, of geniet van de lokale sfeer op de levendige Markt. Bornem is ook bekend als de thuisbasis van de jaarlijkse Dodentocht, een uitdagende wandeltocht van 100 km.

Kan je geen genoeg krijgen van het avontuur? Ga dan nog een stapje verder met één van onze avontuurlijke teambuildings! Baan je weg door de Bornemse charme en bezienswaardigheden. Van historische pracht tot moderne uitdagingen. Bornem heeft het allemaal!

Game Sherlock

Deze spellen raden wij aan

  • Hunted pro: De criminelen zijn ontsnapt uit de gevangenis en plannen een laatste slag alvorens eropuit te trekken met een zak vol geld. Als crimineel probeer je de buit te verdubbelen, maar let op! De politie heeft premiejagers ingeschakeld die je op de hielen volgen. Weet jij uit de handen te blijven van de jagers?  Heb jij een goed inschattingsvermogen en ben je sneller dan de rest? Dan is deze teambuilding ideaal voor jouw groep.
  • Checkpoint city: Het perfecte stadsspel voor een leuke teambuilding waarbij je ondertussen je favoriete stad op een interactieve manier kunt herontdekken. Werk samen met jouw team om de originele raadsels en uitdagende vragen op te lossen. De antwoorden vind je steeds op de locaties die je bezoekt. Laat je creativiteit de vrije loop met de leuke foto- en video opdrachten.
  • Sherlock pro: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel en zet de juiste verdachte achter slot en grendel. Een leuke team activiteit voor elke groep.
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
× How can I help you?