Stad Breda Teambuilding

Breda

Ontdek de spannende verhalen van Breda terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Breda jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Breda kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Een stad doordrenkt met historie en een uitnodigend karakter. Ontdek het imposante Kasteel van Breda, omringd door pittoreske grachten, of geniet van de levendige sfeer op de Grote Markt. Breda staat bekend om evenementen zoals de Bredase Singelloop, die hardlopers van overal aantrekt.

Als je graag nog wat blijft rondlopen, doe dit dan zeker met één van onze Geoteam stadspellen! Hiermee kan je op een unieke wijze de charme en bezienswaardigheden van Breda kunt ontdekken. Van historische pracht tot moderne dynamiek, Breda biedt een gevarieerde reeks ervaringen voor nieuwsgierige ontdekkingsreizigers.

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !