Charleroi

Ontdek de spannende verhalen van Charleroi terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Charleroi jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Charleroi kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Bezoek deze stad doordrenkt met diversiteit en magnetische aantrekkingskracht gecreëerd door opmerkelijke bezienswaardigheden. Verken het historische Belfort en geniet van het groene landschap in Bois du Cazier. Charleroi biedt een hele reeks unieke activiteiten, van wandelingen door industrieel erfgoed tot ontdekkingen in kunstgalerijen.

Geef een speelse draai aan je bezoek met de spellen van Geoteam, die op een plezierige manier de stad en haar verborgen schatten tonen. Ervaar Charleroi op een nieuwe wijze terwijl onze spellen een frisse dynamiek toevoegen aan je ontdekkingsreis door deze veelzijdige stad.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?