De Panne

Verken De Panne op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Een stadsspel biedt een unieke en interactieve ervaring waarbij plezier en avontuur hand in hand gaan. Laat De Panne jouw speelveld zijn en geniet van een dag vol ontdekkingen en vreugde.

Do-it-yourself stadsspelen in De Panne met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Ontdek De Panne, een betoverende badplaats aan de Belgische kust. Geniet van uitgestrekte zandstranden, verken het prachtige natuurreservaat De Westhoek en beleef plezier in Plopsaland De Panne. Wandel langs de levendige boulevard vol winkels en restaurants en geniet van evenementen zoals markten en concerten. Voeg een interactief element toe aan je bezoek met één van onze spellen, waarbij je op avontuurlijke wijze de stad ontdekt, uitdagingen aangaat en samen plezier beleeft. Verrijk je ervaring in De Panne met Geoteam en creëer blijvende herinneringen met vrienden, familie of collega’s.

Sherlock kids klasuitstap

Deze spellen raden wij aan

  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?