Deinze

Ontdek de spannende verhalen van Deinze terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Deinze jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

Do-it-yourself stadsspel in Deinze met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek Deinze, een stad doordrenkt van geschiedenis aan de oevers van de Leie. Verken het rijke culturele erfgoed in het Museum van Deinze en de Leiestreek, geniet van serene wandelingen langs de rivieroever en ontdek de pracht van Brielmeersen. Proef lokale lekkernijen en bewonder ambachtelijke kunst. Voeg een speels element toe aan je bezoek met één van onze spellen, waarmee je op interactieve wijze de stad verkent, uitdagingen aangaat en nieuwe plekken ontdekt. Verrijk je ervaring in Deinze met spannende activiteiten en maak blijvende herinneringen met Geoteam spellen.

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan:

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?