Dendermonde

Ontdek de spannende verhalen van Dendermonde terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat Dendermonde jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In Dendermonde kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek Dendermonde, een historische stad vol prachtige architectuur en culturele schatten. Verken de Grote Markt met zijn gezellige cafés en bewonder het UNESCO-werelderfgoed Belfort. Leer meer over de eeuwenoude traditie van het Ros Beiaard en geniet van de groene omgeving langs de oevers van de Dender en de Schelde. Voeg een interactief element toe aan je bezoek met één van onze spellen, waarbij je op een leuke en boeiende manier de stad verkent, puzzels oplost en uitdagingen aangaat. Verrijk je ervaring in Dendermonde met Geoteam en creëer blijvende herinneringen met vrienden, familie of collega’s.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?