Diksmuide

Verken Diksmuide op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Diksmuide jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

In Diksmuide kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek Diksmuide, een stad doordrenkt van geschiedenis en charme. Bewonder de imposante IJzertoren en verken de Grote Markt met zijn gezellige cafés. Wandel langs de schilderachtige oevers van de IJzer en ontdek de Dodengang, een aangrijpend stukje Eerste Wereldoorloggeschiedenis. Ervaar de lokale cultuur en voeg een interactief element toe aan je bezoek met één van onze spellen, waarbij je op een vernieuwende manier de stad verkent, raadsels oplost en geheime plekken ontdekt. Verrijk je ervaring in Diksmuide met Geoteam en maak blijvende herinneringen met vrienden, familie of collega’s.

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?