Durbuy

Durbuy, het pittoreske “kleinste stadje ter wereld”, betovert bezoekers met zijn middeleeuwse charme, outdooravonturen en culinaire verleidingen. Verken de smalle straatjes, geniet van kajakken op de Ourthe en proef lokale lekkernijen. Ontdek historische bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Durbuy en het Labyrint, en snuif de lokale sfeer op tijdens de markten en evenementen. Onze spellen voegen een spannende dimensie toe aan je reis, met interactieve uitdagingen die je door de stad leiden, haar geschiedenis onthullen en je laten kennismaken met verborgen pareltjes. Maak je bezoek aan Durbuy onvergetelijk met een mix van avontuur, cultuur en teamwork.

Do-it-yourself stadsspel in Durbuy met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Deze spellen raden wij aan:

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?