Stadsspel Deinze

Eindhoven

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Eindhoven op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Eindhoven jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Eindhoven kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Eindhoven, het bruisende hart van technologie en design in Nederland, biedt een boeiende mix van geschiedenis en innovatie. Van het iconische Philips Museum tot de hippe wijk Strijp-S en levendige Stratumseind, de stad barst van energie. Bezoekers kunnen genieten van culturele hoogtepunten zoals de Dutch Design Week en het betoverende GLOW-festival. Voor een interactieve verkenning bieden onze spellen een unieke ervaring. Ontdek de stad op speelse wijze, los raadsels op en ontrafel verborgen schatten terwijl je teamspirit versterkt. Maak je bezoek aan Eindhoven onvergetelijk met een mix van erfgoed, innovatie en avontuur.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !