Eupen

Verken Eupen op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Eupen jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

Do-it-yourself stadsspel in Eupen met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Eupen, de hoofdstad van de Duitstalige Gemeenschap van België, betovert met haar unieke mix van cultuur, natuur en geschiedenis. Verken de historische straten, ontdek lokale ambachten in het Stadsmuseum en geniet van de prachtige omgeving van het Hoge Venen natuurpark. Voor een interactieve en verkennende toets  zijn onze spellen de beste optie. Ontdek verborgen schatten, ontcijfer raadsels en versterk de teamspirit terwijl je door de stad navigeert. Maak je bezoek aan Eupen onvergetelijk door de charme en diversiteit van deze bijzondere stad te ervaren met een leuk Geoteam spel.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?