Geel

Verken Geel op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Geel jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

Do-it-yourself stadsspel in Geel met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Als idyllische stad in de Kempen charmeert Geel met haar rijke geschiedenis en unieke tradities zoals het “Geelsysteem” voor geestelijke gezondheidszorg. Verken het historische centrum met zijn prachtige architectuur en ontdek de weidse natuurlijke landschappen rondom. Voor bezoekers die op zoek zijn naar een leuke en interactieve manier om Geel te verkennen, zijn onze spellen een geweldige optie. Ze combineren namelijk avontuur, teamwork en het ontdekken van de stad op een boeiende en educatieve manier. Maak je bezoek aan Geel onvergetelijk door de charme van de stad te combineren met een interactieve ontdekkingsreis vol plezier en spanning.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?