Genk

Verken Genk op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Genk jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

In Genk kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Een bruisende stad in Limburg, doordrenkt met mijnerfgoed en multiculturele vibes? Dat is Genk in een notendop. Verken het verleden in het C-mine museum, dompel je onder in diverse culturele ervaringen en geniet van de natuur in het Nationaal Park Hoge Kempen. Voor een dynamische verkenning bieden onze spellen een spannende toevoeging. Los mysteries op, ontdek verborgen schatten en versterk de teamgeest terwijl je door de straten van Genk navigeert. Maak je bezoek aan Genk onvergetelijk door de mix van geschiedenis, cultuur en avontuur te ervaren met deze interactieve en meeslepende Geoteam spellen.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?