Stad Geraardsbergen Teambuilding

Geraardsbergen

Verken Geraardsbergen op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Geraardsbergen jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

In Geraardsbergen kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek het betoverende Geraardsbergen, waar geschiedenis en avontuur samenkomen. Bewonder de prachtige architectuur, waaronder het beroemde Manneken Pis en de imposante Onze-Lieve-Vrouwekerk. Slenter door schilderachtige straatjes en geniet van lokale lekkernijen, zoals de heerlijke mattentaarten die de stad beroemd maken. Verken de mysterieuze Muur van Geraardsbergen en ervaar de uitdaging van zijn steile hellingen. Geoteam voegt een extra dimensie toe aan je bezoek met boeiende spellen die de stad tot leven brengen. Ontdek verborgen geheimen, los raadsels op en beleef Geraardsbergen op een unieke manier. Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker, de spellen van Geoteam zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !