Heist-op-den-Berg

Verken Heist-op-den-Berg op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Heist-op-den-Berg jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

In Heist-op-den-Berg kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Heist-op-den-Berg combineert historische pracht met hedendaagse geneugten. Wandel langs het imposante Kasteel van Heist-op-den-Berg, omgeven door weelderige tuinen, en bewonder de architecturale pracht van de Sint-Lambertuskerk. Verlies jezelf in de pracht van het Begijnhof en ontdek de rijke lokale geschiedenis in het Heists Erfgoedhuis. Het Marktplein verwelkomt je met lokale winkels en levendige eetgelegenheden. Voor een avontuurlijke twist aan je verkenning biedt Geoteam boeiende spellen aan, waarmee je de stad en al zijn geheimen op een interactieve en leuke manier kunt ontdekken. Maak van je bezoek aan Heist-op-den-Berg een onvergetelijke reis vol geschiedenis en verrassingen!

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?