Herentals

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Herentals op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Herentals jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Herentals kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Herentals, een Belgische parel, betovert met de historische pracht van de Sint-Waldetrudiskerk en het idyllische Begijnhof. Maak ontspannende wandelingen langs de Nete en Vesten, en ontdek de bruisende sfeer van het Burchtplein met zijn gezellige winkels en eetgelegenheden. Voor een extra dosis plezier en avontuur biedt Geoteam boeiende spellen aan, waarmee je op interactieve wijze de stad kunt verkennen. Verlies jezelf in de geschiedenis, omarm de natuurlijke schoonheid en beleef Herentals op een unieke manier. Een onvergetelijke ervaring wacht op je!

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?