Koksijde

Verken Koksijde op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Koksijde jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

In Koksijde kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Welkom in Koksijde, waar het uitgestrekte strand uitnodigt tot ontspanning en het Abdijmuseum Ten Duinen de geschiedenis tot leven brengt. Ontdek de surrealistische wereld van Paul Delvaux in zijn gelijknamige museum en geniet van een rondje golf te midden van natuurpracht bij Koksijde Golf ter Hille. Het bruisende Cultuurcentrum Casino Koksijde biedt een scala aan kunstzinnige ervaringen. Voeg een speels element toe aan je bezoek met Geoteam’s interactieve spellen, waarmee de stad verandert in een levendig speelveld vol avontuur en ontdekking. Koksijde nodigt je uit voor een betoverende ervaring, waar elk plekje en elk spel een nieuwe verrassing in petto heeft.

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !