Lokeren

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Lokeren ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Lokeren jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Lokeren kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Als Belgische schat charmeert Lokeren met zijn unieke karakter. Ga op ontdekkingstocht  door de pittoreske straatjes van het stadscentrum en ontdek historische schatten zoals de Sint-Laurentiuskerk. Lokeren staat bekend om zijn bruisende evenementen, waaronder de befaamde Lokerse Feesten, die de stad in vuur en vlam zetten met muziek en entertainment. Voor een speelse verkenning van dit juweel aan de Durme biedt Geoteam allerlei spannende  spellen aan, waar elke hoek een nieuwe uitdaging brengt. Laat Lokeren je betoveren met zijn dynamische sfeer en ontdek de stad op een interactieve en verrassende manier met de spellen van Geoteam.

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?