Stad Louvain-la-Neuve Teambuilding

Louvain-La-Neuve

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Louvain-la-Neuve ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Louvain-la-Neuve jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Louvain-la-Neuve kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Louvain-la-Neuve, een stad met een eigentijdse ziel, betovert met haar unieke karakter. Ontstaan als studentenstad, ademt het bruisende energie en vernieuwing. Het indrukwekkende Musée Hergé, gewijd aan de beroemde striptekenaar, is een culturele schat. Ontdek de harmonie tussen moderniteit en natuur in het Bois de la Source. Voor een speelse ontdekking van deze levendige stad biedt Geoteam vermakelijke stadsspellen aan. Laat je betoveren door de jonge geest van Louvain-la-Neuve, waar elke straat een verhaal vertelt en elk Geoteam-spel een avontuur onthult, waardoor je de stad op een unieke en interactieve manier ontdekt.

Geoteam Samenwerking

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !