Luxemburg

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Luxemburg ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Luxemburg jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Luxemburg kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Gekend als een stad van contrasten, omarmt Luxemburg bezoekers met haar unieke allure. Het historische stadsgedeelte, opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst, ademt middeleeuwse pracht uit met de kazematten en de indrukwekkende Kathedraal van Luxemburg. Onder de moderne skyline onthult Kirchberg, met zijn Europese instellingen, een ander gezicht van de stad. De Vallée de la Pétrusse biedt een groen toevluchtsoord voor ontspanning. Voeg een speelse noot toe aan je verkenning met Geoteam’s stadsspellen, waardoor Luxemburg een interactief speelveld wordt vol historie en avontuur. Laat je betoveren door de veelzijdigheid van Luxemburg, waar elke straat een nieuw hoofdstuk opent met Geoteam.

Deze spellen raden we aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?