Maasmechelen

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Maasmechelen ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Maasmechelen jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Maasmechelen kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Deze stad is doordrenkt van geschiedenis en moderniteit en nodigt uit tot een unieke ontdekking. Het indrukwekkende Nationaal Park Hoge Kempen omringt de stad met weelderige natuur en adembenemende landschappen. Geniet van de sfeer in Maasmechelen Village, een shoppingbestemming met luxe boetieks. De voormalige mijngebouwen, zoals Connecterra, vertellen het verhaal van een industrieel verleden. Voor een speelse verkenning van deze veelzijdige stad biedt Geoteam boeiende stadsspellen aan. Laat Maasmechelen je betoveren, waar elke hoek een nieuwe ontdekking kan zijn en waar Geoteam’s spellen de stad in een interactief avontuur transformeren.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?