Maastricht

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Maastricht ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Maastricht jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Maastricht kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek Maastricht, waar de tijd lijkt stil te staan in het sfeervolle Jekerkwartier en de markten op het bruisende Vrijthof je zintuigen prikkelen. Bewonder de majestueuze Sint-Servaasbasiliek en Onze-Lieve-Vrouwebasiliek die de skyline sieren. Ontdek de geheimen van de St. Pietersberg en haar mysterieuze grotten. Transformeer je verkenning met Geoteam’s stadsspellen, waar elke kronkelende straat een nieuwe uitdaging in petto heeft. Laat Maastricht je fascineren, waar elk hoekje een verhaal fluistert en elk Geoteam-spel de stad omtovert tot een interactief avontuur vol verrassingen.

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?