Malmedy

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Malmedy ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Malmedy jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

Do-it-yourself stadsspel in Malmédy met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Wandel door de historische straten van Malmedy en laat je betoveren door haar tijdloze charme. Omringd door de weelderige Ardennen ademt deze stad een rustieke sfeer uit. Ontdek de prachtige kathedraal met zijn gotische pracht en verken het levendige stadscentrum met gezellige winkels en cafés. De Malmedy Stadsspellen van Geoteam voegen een speelse toets toe aan je verkenning, waarbij elke steen een uitdaging wordt. Laat je onderdompelen in de authentieke ambiance van Malmedy, waar geschiedenis en plezier samenkomen, en ervaar de stad op een unieke en interactieve manier met Geoteam’s spannende spellen.

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wi jaan:

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?