Menen

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Menen ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Menen jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Menen kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Wandel door een rijke geschiedenis in Menen, waar eeuwenoude charme zich vermengt met moderne dynamiek. Verken de imposante Sint-Vedastuskerk, een architectonisch meesterwerk, en geniet van de levendige sfeer op de Grote Markt. De vestingwerken, getuigen van een rijk verleden, bieden een uniek decor voor een wandeling. Ontdek de stad op een speelse manier met de Geoteam stadsspellen, waarbij elke straat een nieuwe uitdaging wordt. Laat Menen je verrassen, waar elke steen een verhaal vertelt en elk Geoteam-spel de stad tot een levendig speelveld transformeert vol avontuur en ontdekking.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?