Stad Middelburg Teambuilding

Middelburg

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Middelburg ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Middelburg jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Middelburg kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Onder de hemel van Middelburg, waar historie en hedendaags leven naadloos samensmelten, vind je een stad doordrenkt van maritieme mystiek en culturele pracht. Laat de majestueuze Abdijtoren en het indrukwekkende Stadhuis je gidsen door de geplaveide straten en pittoreske grachten. Het verleden komt tot leven terwijl je het Zeeuws Museum ontdekt, en de Lange Jan biedt adembenemende vergezichten. Breng een speelse noot in je verkenning met de Geoteam stadsspellen, waar elke hoek een nieuwe uitdaging wordt. Middelburg, waar elke steen een verhaal vertelt en elk spel een avontuur onthult, nodigt Geoteam je uit voor een onvergetelijke ontdekking.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !