Middelkerke

Beleef een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie terwijl je op speelse wijze Middelkerke ontdekt met een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door uitdagende missies, ontdek verborgen schatten en geniet van de opwinding van interactieve verkenning. Creëer onvergetelijke herinneringen vol plezier en vreugde, en laat Middelkerke jouw magische speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Middelkerke kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Langs de kustlijn van Middelkerke dansen de zonnestralen op het zand, waar het bruisende leven en de zilte zeelucht elkaar ontmoeten. De levendige dijk nodigt uit tot ontspannende wandelingen en biedt een panoramisch uitzicht op de Noordzee. Het Casino Middelkerke fonkelt als een hedendaagse parel aan de kust, terwijl kunstliefhebbers de beeldenroute kunnen verkennen. Geoteam brengt een speelse twist aan de kustverkenning met stadsspellen die de stranden en boulevards omtoveren tot interactieve speelvelden vol avontuur en ontdekking. Duik in de dynamiek van Middelkerke, waar elk van onze spellen een golfdans van plezier en uitdagingen brengt.

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?