Stad Nijvel Teambuilding

Nijvel

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Nijvel op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Nijvel jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Nijvel kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Temidden van de Brabantse schoonheid onthult Nijvel haar rijke erfgoed. Ontdek de serene atmosfeer van de Collegiale Sint-Gertrudiskerk, een gotisch meesterwerk dat de skyline siert. Slenter door de geplaveide straten van de Grote Markt, waar het stadhuis pronkt met zijn middeleeuwse pracht. De stad ademt geschiedenis uit, en Geoteam voegt een speelse twist toe met stadsspellen die de verborgen schatten van Nijvel onthullen. Laat je betoveren door de authentieke charme van deze stad, waar elke hoek een nieuw hoofdstuk van ontdekking belooft, en elk Geoteam-spel een avontuurlijke dimensie toevoegt aan je verkenningstocht.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !