Oudenaarde

Ervaar Oudenaarde op een levendige en boeiende manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid van Oudenaarde terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Een stadsspel bevordert teambuilding, stimuleert creativiteit en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier en vreugde. Laat Oudenaarde jouw speelterrein zijn en beleef een dag vol avontuurlijke ontdekkingen.

Do-it-yourself stadsspelen in Oudenaarde met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Ontdek de weelde van Oudenaarde, waar de tijd stilstaat in prachtige architectuur en rijke tapijtgeschiedenis. Wandel langs de Schelde, bewonder het majestueuze stadhuis en geniet van lokale bieren. Maak je ervaring nog memorabeler met Geoteam spellen, waarbij de stad je speeltuin wordt. Los raadsels op, ontdek verborgen pareltjes en ervaar Oudenaarde op een interactieve en boeiende manier. Laat je verrassen door de combinatie van historische grandeur en hedendaagse avonturen, een perfecte mix voor een onvergetelijke dag in deze betoverende Vlaamse stad!

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden we aan

    • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!
    • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!
    • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

    Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?