Stad Reims Teambuilding

Reims

Ervaar de levendigheid van Reims met vrienden en familie door deel te nemen aan een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Stimuleer teamwork en creativiteit terwijl je onvergetelijke momenten van plezier en vreugde beleeft, en laat Reims jouw speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Reims kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ervaar de weelde van Reims, waar gotische pracht en champagne-cultuur samensmelten. Laat je betoveren door de majestueuze kathedraal, waar Franse koningen werden gekroond, en wandel door historische straten doordrenkt met eeuwenoude charme. Maar waarom stoppen bij enkel bewonderen als je met Geoteam spellen Reims kunt verkennen als nooit tevoren? Ontdek verborgen schatten, ontrafel mysteries en maak van elke steeg een avontuur. Combineer geschiedenis met interactief plezier voor een onvergetelijke ontdekkingsreis door deze schitterende stad.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !