Rijsel

Ervaar de levendigheid van Rijsel met vrienden en familie door deel te nemen aan een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Stimuleer teamwork en creativiteit terwijl je onvergetelijke momenten van plezier en vreugde beleeft, en laat Zottegem jouw speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Rijsel kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Laat je betoveren door de allure van Rijsel, waar historie en moderniteit in perfecte harmonie samenkomen. Verlies jezelf in de charme van de Grote Markt, dwaal door de geplaveide straten van Vieux Lille en bewonder de kunstschatten in het Palais des Beaux-Arts. Maar waarom slechts toekijken als je met Geoteam spellen Lille kunt transformeren tot een speelveld vol mysteries en avontuur? Ontdek de stad op een interactieve manier, ontrafel geheimen en geniet van een onvergetelijke ontdekkingstocht door deze levendige Franse schat!

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?