Roeselare

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Roeselare op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Roeselare jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Roeselare kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek de charme van Roeselare, waar historie en hedendaagse flair samenkomen. Wandel door de sfeervolle straten, bewonder de historische pracht van de Sint-Michielskerk en ontdek lokale lekkernijen in gezellige cafés. Maar waarom de stad alleen bewonderen als je met Geoteam spellen Roeselare in een interactieve speeltuin kunt veranderen? Los boeiende raadsels op, ontdek verborgen pareltjes en maak van elke hoek een avontuur. Ervaar de stad op een unieke manier, waar plezier en ontdekking hand in hand gaan, voor een onvergetelijke reis door dit Vlaamse juweel!

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?