Ronse

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Ronse op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Ronse jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

Do-it-yourself stadsspel in Ronse met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek de verborgen schatten van Ronse, waar geschiedenis en natuur samenkomen in harmonie. Dwaal door de sfeervolle straten, bewonder het majestueuze stadhuis en geniet van de culturele diversiteit op de taalgrens. Geoteam kan deze ervaring alleen maar beter maken.  Los intrigerende raadsels op, onthul geheime plekjes en maak van elke hoek een ontdekking. Beleef de stad als nooit tevoren, waar plezier en verkenning hand in hand gaan voor een onvergetelijke Ronse-ervaring!

Deze spellen raden wij aan:

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?