Sint-Niklaas

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Sint-Niklaas op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Sint-Niklaas jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Sint-Niklaas kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek de betoverende pracht van Sint-Niklaas, waar historische charme samenvloeit met hedendaags plezier. Verken de imposante Grote Markt, bewonder de gotische pracht van de Onze-Lieve-Vrouwekerk en geniet van groene oases in het stadspark. Maar waarom enkel bewonderen als Geoteam spellen Sint-Niklaas kunnen transformeren tot een interactief avontuur? Los intrigerende raadsels op, onthul verborgen schatten en maak van elke straat een ontdekkingsreis. Ontdek de stad op een vernieuwende en boeiende manier, waar plezier en verkenning samenkomen voor een onvergetelijke Sint-Niklaas-ervaring!

Geoteam Monopolis game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Katan: Verover de stad met een smartphone op zoek naar grondstoffen om je kolonie uit te breiden maar wees waakzaam want struikrovers en andere teams liggen mogelijk op de loer om je te saboteren!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?