Sint-Truiden

Ervaar Sint-Truiden op een levendige en boeiende manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid van Sint-Truiden terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Een stadsspel bevordert teambuilding, stimuleert creativiteit en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier en vreugde. Laat Sint-Truiden jouw speelterrein zijn en beleef een dag vol avontuurlijke ontdekkingen.

Do-it-yourself stadsspelen in Sint-Truiden met je eigen smartphone:

City AdventureSherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding PlannerStrik de vrijgezel

Ontdek het betoverende Sint-Truiden, doordrenkt van geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden. Verken de imposante abdij van Sint-Truiden, bewonder de kleurrijke begijnhofhuisjes en proef de lokale fruitige lekkernijen. Voor een unieke ervaring voegt een Geoteam spel een extra dimensie toe. Ga op avontuur door de charmante straatjes met je team, los raadsels op en ontdek verborgen schatten. Het spel combineert de rijke cultuur van de stad met een boeiende interactieve ervaring. Een perfecte manier om Sint-Truiden te verkennen en tegelijkertijd teamwork en plezier te bevorderen. Een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en uitdagingen wacht op je!

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan

  • Dr.Crypto’s escape game jr: Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Hij daagt je uit met raadsels, doordenkers en puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je de virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto.
  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • City Adventure: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten!

Zijn deze opties niet wat jij zoekt? Bekijk dan hier al onze spellen!

× How can I help you?