Sint-Truiden

Op zoek naar een interactieve teambuilding in Sint-Truiden? Dan is een Geoteam teamactiviteit je beste keuze! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding activiteit om te doen met je collega’s of een originele schoolreis met de klas, er is een Geoteam spel voor elke gelegenheid!
Met al onze teambuilding spellen word je gestimuleerd om te bewegen en komt het plezier vanzelf! Bekijk hieronder welke teambuildings we voor jouw publiek hebben in Sint-Truiden.

Ontdek de unieke charme van Sint-Truiden tijdens jouw volgende teambuildingactiviteit!

De kleine stad een perfecte mix van natuur en avontuur voor bedrijven en scholen. Verken de prachtige gotische architectuur van de abdij van Sint-Truiden, proef van heerlijke streekproducten op de wekelijkse markt, of ga op ontdekkingstocht door de groene omgeving tijdens een uitdagende teambuildingwandeling. Met zijn sfeervolle pleinen, gezellige cafés en gastvrije inwoners is Sint-Truiden de ideale bestemming om teamspirit te versterken en banden te smeden tussen collega’s of leerlingen. Kom en beleef een onvergetelijke ervaring in Sint-Truiden, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan voor een geslaagde teambuilding!

Teambuilding activiteiten in Sint-Truiden:
Checkpoint CityGPS City ChallengeHet BondgenootschapEl ProfesorSherlock proDr.Crypto’s escape game proShoot Out proHunted proMaffia City BattleMonopolis

Klasuitstappen in Sint-Truiden:
McGuiderCity Adventure jrSherlock kids proDr.Crypto’s escape game junior proShoot Out pro

Ontdek het betoverende Sint-Truiden, doordrenkt van geschiedenis en prachtige bezienswaardigheden. Verken de imposante abdij van Sint-Truiden, bewonder de kleurrijke begijnhofhuisjes en proef de lokale fruitige lekkernijen. Voor een unieke ervaring voegt een Geoteam teambuilding spel een extra dimensie toe. Ga op avontuur door de charmante straatjes met je team, los raadsels op en ontdek verborgen schatten. Het spel combineert de rijke cultuur van de stad met een boeiende interactieve ervaring. Een perfecte manier om Sint-Truiden te verkennen en tegelijkertijd teamwork en plezier te bevorderen. Een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en uitdagingen wacht op je!

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • GPS City Challenge: Dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken! Bezoek bekende en minder bekende plekjes, los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto- en video-opdrachten! Onderschep de Outsider en breng zijn verrassende opdrachten tot een goed einde. Teambuilden en fun in één!
  • Dr Crypto’s Escape Game pro: Wandel met onze smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto’s gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels en raadsels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van de slechterik Dr. Crypto.
  • Shoot Out pro: Waan je in een spannende misdaadfilm tijdens dit spannend stadsspel. Je staat oog in oog met je tegenstanders, klaar met je vinger aan de trekker om het beslissende duel aan te gaan! We hebben je wapen echter ingeruild voor een slimme gps-telefoon. Geschikt voor sportieve teambuilding uitjes.
  • El Profesor: Stijg boven jezelf uit en help El Profesor om zijn teamleden te bevrijden, de locatie van het Safe House te weten te komen en op het juiste rendez-vous punt af te spreken. Waar zal hij zijn volgende slag slaan? De ingenieuze raadsels los je niet zo maar op: teamwork is cruciaal.
× How can I help you?