Tielt

Ga op een spannend avontuur met vrienden en familie en ontdek Tielt op een unieke en speelse manier met een opwindend stadsspel. Laat je betoveren door de fascinerende straten, los uitdagende raadsels op en ontdek verborgen schatten terwijl je samen plezier beleeft en leert. Ervaar een onvergetelijke mix van spanning en avontuur, en laat Tielt jouw speelveld zijn vol opwinding en beleving.

In Tielt kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Verken het historische Tielt, waar eeuwenoude charme samensmelt met bruisende cultuur en groene landschappen. Bewonder het imposante Belfort van Tielt voor een panoramisch uitzicht, ontdek het sprookjesachtige Kasteel van de Heren van Poeke en bewonder de neogotische pracht van het Stadhuis van Tielt. Laat je betoveren door de gotische pracht van de Sint-Pieterskerk en geniet van een rustige wandeling langs het historische Astene Sas op de Leie. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het Tieltse streekmuseum ‘Het Tielts Erfgoed’. Beleef Tielt op een unieke manier met één van onze spellen en maak je bezoek onvergetelijk!

Geoteam Sherlock game

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?