Tilburg

Ervaar de levendigheid van Tilburg met vrienden en familie door deel te nemen aan een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Stimuleer teamwork en creativiteit terwijl je onvergetelijke momenten van plezier en vreugde beleeft, en laat Tilburg jouw speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Tilburg kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Ontdek de betovering van Tilburg, waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan. Dwaal door straten doordrenkt van industriële erfenis, waar het Textielmuseum getuigt van ambachtelijk vakmanschap. Proef de bruisende energie van hedendaagse cultuur tijdens festivals en evenementen. Wandel langs de vernieuwde Piushaven en geniet van de levendige sfeer aan het water. Om je bezoek nog boeiender te maken, introduceert Geoteam speelse en interactieve spellen, waardoor elke hoek van Tilburg een podium wordt voor avontuur. Duik in deze stad van contrasten, waar pracht en plezier elkaar ontmoeten voor een onvergetelijke ervaring. Tilburg, waar elke stap een nieuw hoofdstuk onthult.

Deze spellen raden wij aan

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?