Torhout

Ervaar de levendigheid van Torhout met vrienden en familie door deel te nemen aan een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Stimuleer teamwork en creativiteit terwijl je onvergetelijke momenten van plezier en vreugde beleeft, en laat Torhout jouw speelterrein zijn vol spanning en fun.

Do-it-yourself stadsspel in Torhout met je eigen smartphone:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Stap binnen in het betoverende Torhout, waar geschiedenis en folklore hand in hand gaan. Laat de Basiliek van Houtem je verwelkomen met haar eeuwenoude pracht, terwijl het Kasteel van Wijnendale fluistert over vervlogen tijden. Ontdek de ziel van de “Stad van de Folklore” tijdens de bruisende Sint-Pietersommegang. Temidden van deze historische pracht voegt Geoteam een eigentijdse twist toe. Laat de straten van Torhout transformeren in speelvelden vol uitdagingen, waar elke hoek een nieuw avontuur belooft. Torhout, waar het verleden leeft en moderne spellen een unieke dimensie toevoegen aan deze charmante stad.

Deze spellen raden wij aan:

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?