Vilvoorde

Ervaar de levendigheid van Vilvoorde met vrienden en familie door deel te nemen aan een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Stimuleer teamwork en creativiteit terwijl je onvergetelijke momenten van plezier en vreugde beleeft, en laat Vilvoorde jouw speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Vilvoorde kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Betreed Vilvoorde, een stad doordrenkt met historische allure langs de Zenne. Laat de Sint-Michielskerk en het kasteel van Hertoginnedal je meevoeren door de tijd. Ontdek het industriële verleden in het Arsenaal, een emblematische herinnering aan een ander tijdperk. Vilvoorde ademt multiculturele dynamiek uit, met bruisende evenementen die de diversiteit vieren. In deze levendige setting biedt Geoteam een speelse dimensie. Laat de stad je podium zijn voor interactieve spellen, waar elke straat een nieuw hoofdstuk opent. Vilvoorde, waar geschiedenis en hedendaagse ontdekkingen samensmelten, en waar Geoteam de verkenning naar nieuwe hoogten tilt.

Geoteam Checkpoint City

Wij raden volgende spellen aan:

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?