Zonhoven

Ervaar de levendigheid van Zonhoven met vrienden en familie door deel te nemen aan een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Stimuleer teamwork en creativiteit terwijl je onvergetelijke momenten van plezier en vreugde beleeft, en laat Zonhoven jouw speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Zonhoven kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Welkom in Zonhoven, waar de natuur een meesterwerk schildert met de duizend vijvers van “De Wijers”. Verken de historische noten van de abdijsite van Herkenrode en laat de fietspaden je gids zijn door een betoverend landschap. In dit idyllische decor introduceert Geoteam een speelse dimensie. Laat de stad jouw spelbord zijn, waar elke uitdaging een nieuwe ontdekking onthult. Zonhoven, waar groen en geschiedenis hand in hand gaan, en Geoteam’s interactieve spellen een extra laag toevoegen aan dit al boeiende palet van natuurlijke pracht en spelplezier.

Geoteam Checkpoint City

Deze spellen raden wij aan:

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?