Zottegem

Ervaar de levendigheid van Zottegem met vrienden en familie door deel te nemen aan een boeiend stadsspel. Laat je verrassen door de diversiteit en schoonheid terwijl je samen puzzels oplost, aanwijzingen volgt en verborgen schatten ontdekt. Stimuleer teamwork en creativiteit terwijl je onvergetelijke momenten van plezier en vreugde beleeft, en laat Zottegem jouw speelterrein zijn vol spanning en fun.

In Zottegem kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Stap in het historische hart van Zottegem, waar de charme van het verleden harmonieert met het levendige heden. Verken het schilderachtige Marktplein, omringd door de gotische pracht van de Sint-Gorikskerk. Laat het groen van het Egmontpark een rustgevend decor zijn voor ontspanning en wandelingen. Hier voegt Geoteam een sprankelende dimensie toe. Laat de straten veranderen in interactieve speelvelden, waar elke uitdaging een nieuwe ontdekking ontsluit. Zottegem, waar de geschiedenis danst met moderne levendigheid, en Geoteam’s spellen de stad transformeren tot een bruisend podium van avontuur en plezier.

Deze spellen raden wij aan:

  • Shoot Out: Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • The Hangover: Geen inspiratie meer om flauwe grappen uit te halen? Nog te vroeg om in de drank te vliegen? Steek dan met The Hangover wat actie in jouw vrijgezellendag onder mannen. Ga voor een stadsspel vol plezier, spanning en natuurlijk de overwinning!

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?