Een stadsspel vol breinbrekende puzzels

Ren met je smartphone door de stad op zoek naar Dr. Crypto's gijzelaars. Tijdens dit stadsspel word je uitgedaagd met breinbrekende puzzels. Los ze snel op, want alleen zo kan je zoveel mogelijk virtuele gijzelaars bevrijden uit de handen van Dr. Crypto. 

Lees meer
  • 2u
  • Vanaf 2
  • Breinbrekend
Beoordeling van onze spelers:
6 reviews

Vanaf 65,00 € voor drie smartphones (+ 20,00 € per extra toestel)

In welke taal wil je spelen?

Jouw prijs: 65,00 €

MyCitygame

Powered by Geoteam

100% vrijheid
Speel zelf met wie en wanneer je wil.

Snel besteld
Koop online en ontvang meteen je spelcode en spelinstructies.

Gratis app
De app download je gratis vanaf de Google Play Store of de Apple App Store

Lees meer

Hoe werkt het?

1

Koop je spelcode!

Kies je spel, de stad, de taal en het aantal toestellen en betaal online

2

Installeer de app!

Bij je aankoopbevestiging krijg je per mail de downloadlink om de gratis app te installeren

3

Go for it!

Ben je in de stad, klaar om het spel te spelen? Geef op elk toestel dezelfde spelcode in en START!

Dr. Crypto slaat zijn slag!

Op verschillende locaties in de stad worden virtuele gijzelaars vast gehouden in hermetisch afgesloten kamers. Deze kamers zijn alleen te openen door een puzzel op te lossen die de combinatie oplevert van het cijferslot. Jij hebt de taak gekregen om tijdens dit stadsspel de gijzelaars te bevrijden en Dr. Crypto's handlangers de boeien in te slaan.

Speel freelance misdaadbestrijder!

Ren door de stad en ga met behulp van je smartphone of tablet op zoek naar de puzzels en aanwijzingen die Dr. Crypto achtergelaten heeft in de stad. Vind je een gijzelaar? Probeer dan binnen de 15 min de code te ontcijferen, dan krijg je extra geld! Kom je er echt niet aan uit? Dan kan je één of meerdere hints kopen. Maar ook foutieve pogingen om het slot te openen zullen je geld kosten. Denk dus goed na voor je een poging waagt!

Elke minuut wordt het risico dat de gijzeling uitmondt in een vreselijk drama groter en groter! Treuzel niet te lang, want de tijd tikt snel weg! Tik Tak! 

Koop snel je spelcode aan voor dit stadsspel vol breinbrekende puzzels! De gijzelaars snakken naar hun vrijlating!

Reviews

Tof spel maar check eerst je smartphone capaciteit

Isabelle

Gespeeld met drie groepen. In ons bezit: twee IPhone 6, een IPhone 8 en 1 recente Samsung. Allen volledig opgeladen en enkel de IPhone 8 heeft het zeer nipt volgehouden qua batterij. We zijn dus uiteindelijk als 1 groep verder gegaan. Op zich een super leuke manier om een stadsspel te spelen, tof opzet en werkt zeer vlot mits batterij. Maar best dus wel enkele power banks te voorzien want bij ons was het dus zonde van het geld ondanks goede smartphones.

Leuke variatie in raadsels!

Hanne (Brugge plus)

Het is zeer geslaagde teambuilding-activiteit.

Arne

Fantastisch meeslepend spel.

Maarten

We hadden een zeer plezante avond. Regels zijn zeer duidelijk en naarmate het spel vorderde hoe meer we er echt voor gingen. Tijdsduur is perfect. Je ontdekt op een leuke manier de stad. Ideaal dus voor een toffe avond.

Uitdagend en toch op het gemak

Michiel (Vzw Victor)

Het stadsspel Dr. Crypto was een fijne ervaring.
We splitsen ons op in 3 groepjes. De uitdaging zat er zeker in, en toch had je niet het gevoel dat je voortdurend de ziel uit je lijf moest rennen.
We vonden de raadsels op een goed niveau, niet te moeilijk en niet te makkelijk.
We vonden het wel jammer dat je tijdens het spel de score van de andere groepjes niet kon zien, dat had het nog iets spannender kunnen maken.

Leuke variant op de gekende escape games!

Stefanie

Ik heb onlangs in Leuven met vrienden het Dr. Crypto’s Escape Game gespeeld. Geweldig spel en een hele leuke variant op de gekende escape games! Als je je eigen gsm gebruikt kan je zelf kiezen wanneer je start, zeer handig.
Aangezien je tegen de klok en tegen elkaar speelt, is het spannend van begin tot einde. Leukste escape game tot hiertoe!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Blankenberge   Bornem   Bredene   Brugge   Brussel   De Haan   De Panne   Diest   Doornik   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Knokke-Heist   Koksijde   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Middelkerke   Namen   Nieuwpoort   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden   Wenduine  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Koop je spelcode