Cool! Een boeiend stadsspel voor onze klasuitstap

Dat een klasuitstap vaak ook educatieve bagage moet hebben, is voor vele leerlingen bijzaak. Zij staan te springen om een dagje weg te zijn van de schoolbanken en het avontuur op te zoeken! Ben je voor jouw klasuitstap op zoek naar een leuke activiteit die de nodige sérieux heeft, maar tegelijk ook een hoog fun gehalte bezit? Dan zit je met een interactief stadsspel van Geoteam helemaal goed! 

Als organiserende leerkracht krijg je reeds tijdens de voorbereiding de volle ondersteuning van onze Eventplanner die je met alle praktische zaken helpt. Onze begeleider ter plekke zorgt dan weer voor alle materiaal dat jullie nodig hebben voor het spel en houdt een oogje op het verloop van het spel! Onze gratis checklist is alvast je eerste handige leidraad.

Die checklist wil ik wel!  Neen, ik doe het wel op m'n eentje!

Welk spelgenre kies je voor welke doelgroep of welk doeleinde?

Met McGuider ontdekken de leerlingen de stad op een andere manier, van bekende naar minder gekende plekjes. De komische virtuele stadsgids McGuider daagt hen op de verschillende locaties uit met boeiende vragen en raadsels over de stad. Ook met leuke foto- en video-opdrachten zijn er punten te verdienen.

Mag er nog wat meer actie en fun in zitten? Dan zijn Sherlock Pro en Shoot Out Pro aanraders. Het competitieve spelelement in deze stadsspellen zorgt er namelijk voor dat er al eens een sprintje getrokken wordt! Zo is een Geoteam stadsspel niet enkel ideaal als klasuitstap, maar past het ook perfect op een sportdag.

Onze professionele spelbegeleider gooit de leerlingen in het avontuur, gewapend met een smartphone en een missie. Vergeet die papieren stadszoektochten en kies voor een interactief stadsspel waar leerlingen écht enthousiast van worden.

Ik ben overtuigd! Bezorg me de tarieven 

Geoteam neemt jou en je klas op sleeptouw: 

check advies omtrent het beste spel volgens jouw verwachtingen

check aangepaste spelniveau's voor elke onderwijsvorm

check smartphones, papier, potloden,.... alles wordt voorzien

138 scholen beleefden in 2019 een fantastisch Geoteam stadsspel

Agent Q bij jou op school ?

Speel nu het leerrijke en interactieve spel bij jou op school

Er gebeuren rare dingen bij jou op school. Er is een saboteur aan het werk geweest! De directeur heeft geheim Agent Q opgetrommeld om te komen helpen maar die heeft een sterk klasteam nodig. Doe jij mee?

Speel bij jou in en rond de school.

De missie start met een raadsel op papier en leidt tot een verborgen QR-code die je met de spel App op je smartphone of tablet scant. Vandaar ga je verder op zoek naar codes binnen je eigen lokalen, speelplaats of zelfs rond de school. Agent Q heeft jouw hulp nodig om de geheimzinnige raadsels en opdrachten op te lossen. Je kan natuurlijk een heleboel punten scoren maar kan ook hints opvragen mocht het te moeilijk zijn.Versla jij de saboteur met een mooie score?

Maak er een competitie van: hoe meer teams hoe meer fun! Kies zelf met hoeveel toestellen je meespeelt binnen hetzelfde spel.(zelfde spelcode)

Samen met de meester of leerkracht.

Dit virtuele indoor spel is voor kinderen tussen 8 en 12 jaar of 13 tot 17 jaar. De meester of leerkracht bereidt de missie voor de kinderen voor door enkele hulpmiddelen af te printen op papier en ook QR-codes op verschillende plaatsen te verbergen. Door deze QR-codes met de spel App te scannen worden de missies geactiveerd.
De missies bestaan uit leuke raadsels en foto/film opdrachtjes waarmee de kinderen samen met Agent Q de sabotageacties proberen op te lossen. De missies gaan over verschillende onderwerpen die ook op school op deze leeftijd aan bod komen: logisch denken, veiligheid in huis en het verkeer, het klimaat, social media, gezelschapsspelen,...

Versie voor kids tussen 8 en 12 jaar: kids versie.  START video

Versie voor tieners tussen 13 en 17 jaar: junior versieSTART video

 

Van culturele ontdekkingstocht tot spannende achtervolging

Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior Pro

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou! 

[ juniors 13-17 jaar ]

Lees meer
De boeiendste klasuitstap

McGuider

Dit gps spel leidt de leerlingen langs historische en minder bekende plekjes in de stad en schotelt uitdagende vragen, originele raadsels, creatieve foto- en video-opdrachten voor.

Lees meer
Topper!

Sherlock Pro

De politie heeft jullie hulp nodig bij het oplossen van een moord. Heeft jouw team speurdersinstinct, vernuftige ondervragingstechnieken en oog voor achtergelaten sporen? Bewijs het ons!

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out Pro

Pleeg de grootste kluizenroof uit de geschiedenis met je gps smartphone. Gebruik sluwe trucjes om de kluizen te openen en je tegenstanders uit te schakelen. Maar let op voor de cops!

Lees meer

Transformeer je papieren zoektocht in een interactieve App!

Maak je eigen interactieve game

Met ons eenvoudig te gebruiken spelplatform, kan je zelf je eigen locatie-gebaseerde games creëren. Transformeer jouw papieren zoektocht tot een origineel en interactief spel voor smartphones, waar leerlingen echt enthousiast van worden. Wij voorzien een training, waarna je meteen zelf aan de slag kan gaan. Of bezorg ons gewoon jouw inhoud en laat alles aan ons over!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Giet jouw creatieve ideeën in een origineel jasje. Kies zelf welke elementen je toevoegt aan jouw nieuwe spel en combineer naar hartenlust: open vragen, meerkeuze vragen, informatieve stops, foto's, video's, QR-codes, timers, berichten, routes,...

Ga naar het spelplatform!