Sherlock, het detective stadsspel

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel! 

Lees meer
  • 100min
  • Vanaf 2
  • Mysterieus
Beoordeling van onze spelers:
7 reviews
Sherlock, het spannende detective stadsspel
Sherlock, het spannende detective stadsspel
Sherlock, het spannende detective stadsspel
Sherlock, het spannende detective stadsspel

Vanaf 45,00 €

In welke taal wil je spelen?

Jouw prijs: 45,00 €

MyCitygame

Powered by Geoteam

100% vrijheid
Speel zelf met wie en wanneer je wil.

Snel besteld
Koop online en ontvang meteen je spelcode en spelinstructies.

Gratis app
De app download je gratis vanaf de Google Play Store of de Apple App Store

Lees meer

Hoe werkt het?

1

Koop je spelcode!

Kies je spel, de locatie, de taal en het aantal toestellen en betaal online.

2

Installeer de app!

Bij je aankoopbevestiging krijg je per mail de downloadlink om de gratis app te installeren

3

Go for it!

Ben je op je locatie, klaar om het spel te spelen? Geef op elk toestel dezelfde spelcode in en START!

Los de misdaad op!

Er heeft een misdaad plaatsgevonden en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Doorkruis tijdens dit stadsspel snel de stad en verzamel als een echte detective zoveel mogelijk aanwijzingen: de dader heeft namelijk sporen achtergelaten en die moet je verzamelen. Er zijn ook getuigen die iets gezien hebben, maar vooraleer zij iets prijsgeven zal je wat geld op tafel moeten leggen. Dankzij jouw oog voor details en deductievermogen kan je mogelijke verdachten van je lijstje schrappen en bij de dader uitkomen.

Speel het tactisch!

Dankzij de gps-scanner op je smartphone kan je makkelijk achterhalen waar er tips en sporen te vinden zijn. Ga er snel heen en noteer alle nuttige info. Deins je niet terug om met lepe trucjes informatie te ontfutselen van de andere speurders, ga dan maar lekker spioneren bij de tegenpartij!

Om dit spel nog spannender te maken krijg je ook foto-opdrachten. Speel met je teamgenoten de meest realistische 'crime-scenes' na! Wil je een stapje voor hebben op de rest? Pluis dan zeker vooraf Sherlocks verleden even uit.

Kan jij de dader ontmaskeren en uit de line-up halen binnen anderhalf uur? Koop je spelcode nu en bewijs het ons tijdens dit spannende detective stadsspel! 

GPSPlayGame App in de Apple Store of Google Play Store

Reviews

Een fantastisch en spannend spel.

Kevin (Jeugddienst Ingelmunster)

We hebben dit spel gespeeld met 11 jongeren van 12 tot 14 jaar.
Ze waren zeer enthousiast en vonden het ontdekken van de stad via het spel geweldig!

Leuk middagprogramma

Valerie

We speelden het spel in teams van 2 personen. Dat bleek voor ons precies goed. Je kunt dan allebei genoeg doen. De spelletjes zijn niet heel erg moeilijk. Misschien wel een beetje te gemakkelijk. Wel erg leuk om te doen. We zouden graag nog eens een iets moeilijker, uitdagender spel spelen.

Aangenaam en intens

Maarten

Zeer aangenaam spel, volle tijd benut, veel gewandeld en makkelijk om met een kleine groep te combineren. Ik raad het zeker aan aan anderen.

Leuke ervaring, maar niet voor iedereen

Francis

We speelden Sherlock in Leuven, zonder begeleiding. 15 man in drie groepen. De app installeren viel mee, de uitleg die we toegestuurd kregen voldoende duidelijk om aan de slag te kunnen. Na 3 minuten liep één van de smartphones vast, waardoor dit team al onmiddellijk was uitgeteld. Ze hebben een kwartier staan koukleumen in de hoop de app terug aan het werken te krijgen, maar tevergeefs. Voor de andere groepen was het spel wel een leuke ervaring met vooral veel stappen. Er is per groep maar 1 man die het toestel in de hand houdt en het is vooral hij die met het spel bezig is. De andere lopen mee in en kunnen in veel mindere mate het spel beleven. De oplossing werd door beide groepen binnen de tijd gevonden, wat wel een voldoening gaf en waardoor de verwachtingen wel wat werden ingelost. Alleen spijtig dat een technisch mankement een groep in het begin uitschakelde. Je kan een login-code niet meer gebruiken, ook niet in het toestel waar het eerder al eens was ingegeven.

Hèt hoogtepunt van onze girls' day!

Kathy

De citygame gaf ons de mogelijkheid alle hoeken van Antwerpen te zien aan een tempo dat voor iedereen haalbaar was. We kwamen op plaatsen waar we waarschijnlijk anders niet zouden beland zijn. De variëteit van clues, afgewisseld met leuke foto-opdrachten, kon iedereen bekoren. Eén voorstel: de tijd waarin het spel moet gespeeld worden, zou iets langer mogen. Dit geeft onderweg wat meer tijd om ergens bij stil te staan of dat leuke winkeltje snel eens binnen te wandelen :-). Voor de rest is er op het concept niets aan te merken. Jullie zien ons zeker terug in een andere stad!

Amusant spel

Stephanie

We hebben het Sherlock spel in Ieper gespeeld in 3 teams. De nadruk ligt vooral op het spel zelf, zeker niet op de stad te leren kennen (maar dat was ook onze bedoeling niet). Het was zeer amusant maar in 1 team moest de batterij van de GSM tussenin opgeladen worden.

Een aanrader voor wie van een uitdaging houdt.

Daphne

Superleuke activiteit om een stad te verkennen. We hebben dankzij het spel 'verborgen' kanten van Luik gezien die we anders niet zouden zien. We kozen voor sherlock; een echte aanrader voor wie van een uitdaging houdt. De competitiviteit van beide groepen kwam al snel naar boven.

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Aarlen   Aarschot   Antwerpen   Bergen   Blankenberge   Bornem   Bredene   Brugge   Brussel   Charleroi   De Haan   De Panne   Dendermonde   Diest   Diksmuide   Doornik   Genk   Gent   Geraardsbergen   Halle   Hasselt   Heist-op-den-Berg   Ieper   Knokke-Heist   Koksijde   Kortrijk   Leuven   Lier   Lokeren   Lommel   Louvain-la-Neuve   Luik   Maaseik   Maasmechelen   Marche-en-Famenne   Mechelen   Middelkerke   Namen   Nieuwpoort   Nijvel   Oostende   Oudenaarde   Roeselare   Sint-Niklaas   Sint-Truiden   Spa   Tielt   Tienen   Tongeren   Turnhout   Veurne   Waregem   Waterschei   Wenduine   Winterslag  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Koop je spelcode