Vrijgezellendag met vrouwen? Speel je eigen Wedding Planner!

Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit! 

Beschikbaar voor Android en IOS.

Lees meer
  • 90 min
  • Vanaf 2
  • Actief
Beoordeling van onze spelers:
2 reviews

Vanaf 65,00 € voor drie smartphones (+ 20,00 € per extra toestel)

In welke taal wil je spelen?

Jouw prijs: 65,00 €

MyCitygame

Powered by Geoteam

100% vrijheid
Speel zelf met wie en wanneer je wil.

Snel besteld
Koop online en ontvang meteen je spelcode en spelinstructies.

Gratis app
De app download je gratis vanaf de Google Play Store of de Apple App Store

Lees meer

Hoe werkt het?

1

Koop je spelcode!

Kies je spel, de stad, de taal en het aantal toestellen en betaal online

2

Installeer de app!

Bij je aankoopbevestiging krijg je per mail de downloadlink om de gratis app te installeren

3

Go for it!

Ben je in de stad, klaar om het spel te spelen? Geef op elk toestel dezelfde spelcode in en START!

Red de bruiloft!

Het is de dag voor het huwelijk en je loopt op wolkjes te dromen van de mooiste dag van je leven… tot blijkt dat de weddingplanner er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is nog vrijwel niets geregeld. Paniek! Aan jou en je vriendinnen om er toch nog een fantastische dag van te maken. Je kan je wagen aan The Wedding Planner: een vrolijke vrijgezellendag voor vrouwen. 

Actie in de stad.

In kleine groepjes speel je dit virtuele citygame in het centrum van je favoriete stad met jouw smartphone. Jullie missie tijdens deze vrijgezellendag onder vrouwen: virtuele munten verzamelen om het huwelijk te redden. Je moet immers nog vanalles kopen vooraleer je in het huwelijksbootje kan stappen, waaronder de ringen, een bruidsjurk en taarten. En alles moet nog afgeleverd worden op het stadhuis of in de feestzaal! Haast je, want elke minuut telt!

Maar… jullie zijn niet alleen in het spel. De limousinechauffeur en de fotograaf moet je nog zien te strikken. En pas op voor de vervelende ex en bemoeizuchtige schoonmoeder! Blijf uit hun buurt, want zij kunnen wel eens roet in het eten strooien. Rennen! En de taarten, die gooi je naar de vrijgezel om punten af te snoepen.

Er staat veel op het spel. Hopelijk kunnen jullie deze bruiloft nog redden! Hoe dan ook wordt het een spannende vrijgezellendag onder vrouwen die je niet snel zal vergeten.

! NIEUW: Personaliseer jouw Wedding Planner.

Wil je het nóg leuker maken? Personaliseer dan het spel door vooraf zelf vragen en foto-opdrachten op maat van de vrijgezel toe te voegen. Lachen gegarandeerd!

Koop je spelcode aan en maak er een onvergetelijke vrijgezellendag onder vrouwen van!

Reviews

Geen leuk spel.

Dorine

Er is geen actie of spanning in het spel. Je loopt gewoon op het gemak door de stad. Er is geen echte concurrentie met het andere team. De opdrachten tussendoor waren ook niet top en er was geen controle op en je kon de foto's achteraf ook niet meer zien. Heel jammer!

Lachen en gieren

Marijke

We hebben heel wat afgelachen tijdens het spel. Doordat we in 4 kleine groepjes gespeeld hebben, zat de competitie er goed in! Ook de bruid heeft er van genoten, ook al kreeg ze wat taarten in het gezicht. Gelukkig waren het virtuele!

Locaties

Dit spel kan gespeeld worden in volgende steden:

Aalst   Antwerpen   Bergen   Blankenberge   Bornem   Bredene   Brugge   Brussel   De Haan   De Panne   Diest   Doornik   Genk   Gent   Halle   Hasselt   Ieper   Knokke-Heist   Koksijde   Kortrijk   Leuven   Lier   Luik   Mechelen   Middelkerke   Namen   Nieuwpoort   Oostende   Oudenaarde   Sint-Truiden   Wenduine  

Staat jouw locatie er niet tussen?
We werken er dagelijks aan meer steden en locaties toe te voegen.

Contacteer ons om dit spel eventueel ook op jouw locatie te voorzien.

Speel jij binnenkort deze boeiende citygame?

Koop je spelcode