De Haan

Ontdek de spannende verhalen van De Haan terwijl je met vrienden en familie een avontuurlijk stadsspel speelt. Laat je verrassen door verborgen schatten en geniet van de opwinding van het vinden van unieke pareltjes. Beleef een dag vol plezier en spanning terwijl je samen lacht en leert, en laat De Haan jouw speelterrein zijn vol verrassingen en fun.

In De Haan kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Gelegen aan de Belgische kust, betovert De Haan bezoekers met zijn Belle Epoque-architectuur, uitgestrekte zandstranden en culinaire geneugten. Van wandelingen door historische straten tot fietsen door duinen en bossen, er is voor elk wat wils. Ontdek de rijke geschiedenis in het Trammuseum en proef lokale lekkernijen in gezellige restaurants. Voeg een extra dimensie toe aan je bezoek met Geoteam spellen, waarbij je op speelse wijze de stad verkent en uitdagingen aangaat, perfect voor families, vriendengroepen of bedrijfsuitjes. Verrijk je ervaring in De Haan met spannende activiteiten en blijvende herinneringen.

Geoteam Dr Crypto's escape game

Deze spellen raden wij aan

  • Sherlock: Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige echte Sherlock? Bewijs het ons tijdens dit spannende virtuele detective stadsspel!
  • Dr.Crypto’s escape game: Ben je verzot op het concept van escape rooms, maar zit je liever niet opgesloten in een kleine kamer? Dan kan je met dit Escape Game stadsspel alle voordelen meenemen naar de stad! Bevrijd binnen de 120 minuten zoveel mogelijk gijzelaars uit de handen van Dr. Crypto en ga samen met je team voor de overwinning!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?