Knokke-Heist

Verken Knokke-Heist op een boeiende en vermakelijke manier met vrienden en familie door deel te nemen aan een spannend stadsspel. Laat je meeslepen door de opwinding van het oplossen van puzzels, het vinden van aanwijzingen en het ontdekken van verborgen juweeltjes terwijl je samen lacht en leert. Ervaar een unieke mix van plezier en avontuur, en laat Knokke-Heist jouw speelveld zijn vol spanning en beleving.

In Knokke-Heist kan je deze Do-it-yourself stadsspellen  met je eigen smartphone spelen:

SherlockDr.Crypto’s escape gameShoot OutHuntedKatanSherlock KidsDr.Crypto’s escape game juniorThe HangoverThe Wedding Planner

Welkom in het bruisende Knokke-Heist, waar de zon schittert op uitgestrekte stranden en de lucht gevuld is met levendige cultuur. Verken de natuurpracht van Het Zwin Natuurpark, waag een gokje in het iconische Casino Knokke en ontspan op het uitnodigende strand. Fiets langs de adembenemende kustroute en ontdek de kunstzinnige schatten van Cultuurcentrum Scharpoord. Geoteam voegt een speelse twist toe aan je bezoek met interactieve spellen die de stad tot een levendig speelveld maken. Laat Knokke-Heist je betoveren met zijn diversiteit, waar elke attractie en elk spel een nieuw avontuur onthult in deze badplaats vol verrassingen.

Geoteam Bondgenootschap

Deze spellen raden wij aan

  • The Wedding Planner: Geen zin om cupcakes te bakken en je nagels te lakken? Steek wat actie in je vrijgezellendag met de vrouwen! The Wedding Planner is hét stadsspel voor een onvergetelijke vrijgezellendag vol spanning, fun en hilariteit!
  • Hunted: Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?
  • Sherlock kids: Zijn je kinderen echte speurneuzen? Wijkt hun smartphone geen enkel moment van hun zijde? Dan combineert Sherlock beide werelden in één stadsspel! Doorkruis met je smartphone de stad op zoek naar hints om zo de moord op te lossen.

Bekijk het overzicht van al onze STADSSPELLEN !

× How can I help you?