Citygames, een originele buitenactiviteit!

Ontdek de stad met een MyCitygame

Een pittige uitstap met je vrienden of familie-bubble? Aan teambuilding doen met je club of jeugdbeweging? Een toffe verrassing voor een jarige? Een stadsspel is het originele antwoord!

MyCitygame = 100% vrijheid

Een MyCitygame is een "do-it-yourself spel" dat je met je eigen smartphone kan spelen!

Kies een spel, een stad, de taal en het aantal toestellen waarmee je wil spelen. Voor elk team een toestel. Je spelcode koop je aan in slechts enkele muisklikken. Na het installeren van de app en het doorlezen van de spelinstructies ben je helemaal klaar om het spel te starten! Verzamel in de stad, maak zoveel mogelijk kleine groepjes en beleef een originele buitenactiviteit!

Een groep, een gps smartphone & de missie gaat van start

Spanning, fun, groepsgevoel creëren of een alternatieve manier om een stad te ontdekken: er zijn veel redenen om een citygame of stadsspel te boeken. Geoteam stuurt jullie op pad met een missie! Met een smartphone in de hand duik je het hart van je favoriete stad in als maffioso, Sherlock Holmes, schattenjager of een ander bijzonder personage. Onze citygames leiden je langs onverkende plekjes en grote trekpleisters.

Play Mycitygame

Voordelen van een MyCitygame

  • 100% vrijheid
  • Snel online besteld
  • Gratis App.
  • 12 maanden geldig  

Do-it-yourself zoektocht of mysterie

Toegankelijk voor iedereen!

City Adventure

Bezoek de stad op een originele manier met een superleuke zoektocht. Interactief, spannend en plezant! Met grappige foto's als aandenken!

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer

Stad spel vol actie en strategie

Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Wereldberoemd!

Kolonisten

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde bordspel “Kolonisten van Catan” als stadsspel.

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend achtervolgingsspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer

Online escape rooms voor 1 of meerdere teams

Online team game

Dr. Crypto's ONLINE Escape Game

De Crazy Leaders Summit in Brussel kan niet doorgaan zonder de 9 gekste wereldleiders die door Dr. Crypto gekidnapt werden. Ga met je team vanachter je pc op zoek naar de geheime locaties en kraak de codes.

Lees meer
Online escape room

Lost Treasure

Oom Archibald is overleden en volgens de notaris ben jij de enige erfgenaam. Maar waar ligt dat fortuin ergens verstopt?
Onderzoek met je team de verlaten 3D villa en achtergelaten documenten.

Lees meer
Hoogstaande 3D online escape room

Patient Zero online escape lab

Lukt het jou en je team om de wereld te redden van dit virus? Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een vaccin te vinden en de pandemie te stoppen.

Lees meer

Binnen of buiten voor kinderen

Escape Game op smartphone

Dr. Crypto's Escape Game Junior

Hou je van doordenkers, raadsels en puzzels oplossen? Dan is de junior versie van het Escape Game stadsspel geknipt voor jou!

Lees meer
Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer

Stadsspellen enkel onder Geoteam begeleiding

Award winnend spelconcept!

Maffia City Battle

Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Welk team wordt de beruchtste maffiaclan?

Lees meer
Award winnend spelconcept!

Monopolis

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly. Verover gebouwen en verkrijg het monopolie over de stad. Een unieke teambuilding waarbij je ook de stad wat beter leert kennen.

Lees meer