Citygames, een originele groepsuitstap!

Ontdek de stad met een citygame

Een pittige groepsuitstap met je vrienden? Aan teambuilding doen met je club of jeugdbeweging? Een toffe verrassing voor een jarige? Of gewoon een aanleiding om nog eens met de hele familie af te spreken? Citygames zijn het originele antwoord!

Een groep, een gps & een missie

Spanning, fun, groepsgevoel creëren of een alternatieve manier om een stad te ontdekken: er zijn veel redenen om een citygame of stadsspel te boeken. Geoteam stuurt jullie op pad met een missie! Met een smartphone in de hand duik je het hart van je favoriete stad in als maffioso, Sherlock Holmes, schattenjager of een ander bijzonder personage. Onze citygames leiden je langs onverkende plekjes en grote trekpleisters.

MyCitygame = 100% vrijheid

Ga zelf heel eenvoudig aan de slag met MyCitygame, onze do-it-yourself formule! Kies een spel, een stad, de taal waarin je wil spelen en het aantal toestellen waarmee je wil spelen. Je spelcode koop je aan in slechts enkele muisklikken. Na het installeren van de app en het doorlezen van de spelinstructies ben je helemaal klaar om het spel te starten! Verzamel met je vriendengroep in de stad en beleef een originele groepsuitstap!

 

Speel je eigen spel met onze do-it-yourself formule

Toegankelijk voor iedereen!

City Adventure

Bezoek de stad op een originele manier met een superleuke zoektocht. Interactief, spannend en plezant! Met grappige foto's als aandenken!

Lees meer
Escape Game in de stad

Dr. Crypto's Escape Game

Bevrijd binnen de 2 uur zoveel mogelijk gijzelaars! Hou je van strategie, samenwerking en puzzels? Dan is dit Escape Game stadsspel echt iets voor jou!

Lees meer
Nieuwste citygame!

Hunted

Criminelen en premiejagers gaan de strijd aan met elkaar in dit spannend en sportief stadsspel. In de helft van het spel worden de rollen omgedraaid. Welke stad kies jij als crime scene?

Lees meer
Topper!

Sherlock

Er heeft een misdaad plaatsgevonden in de stad en de politie heeft jouw hulp nodig bij het oplossen van deze zaak. Ben jij de enige échte Sherlock?

Lees meer
Meest geschikt voor kinderen!

Sherlock Kids

Jonge speurneuzen lossen de moord op! Zoek virtuele aanwijzingen in de stad en ontmasker de moordenaar in de lijst met mogelijke verdachten.

Lees meer
Spannender kan niet!

Shoot Out

Beleef een spannend roversspelletje. Je gaat de strijd aan om zoveel mogelijk virtuele kluizen op te blazen en de tegenstanders te beroven.

Lees meer

Spellen enkel onder Geoteam begeleiding

Award winnend spelconcept!

Maffia City Battle

Dirty cops, sluwe maffiosi en rivaliserende bendes: wees constant op je hoede tijdens dit zinderende gps-spel, want het gevaar loert overal. Welk team wordt de beruchtste maffiaclan?

Lees meer
Award winnend spelconcept!

Monopolis

Speel de gps-variant van het wereldbefaamde spel Monopoly. Verover gebouwen en verkrijg het monopolie over de stad. Een unieke teambuilding waarbij je ook de stad wat beter leert kennen.

Lees meer